MOONJAM

2020 MOONJAM

Køb dine billetter her

Info:

Det hele foregår fredag D. 14 august, hvor spisningen vil starte kl. 18.00, vi har arrangeret live musik til maden, kl.21 går Moonjam på. 

 

Det er en helt speciel form for koncert, som afholdes i Krusmølle fantastiske natur, og er en rigtig dejlig oplevelse. Inden koncerten vil der blive serveret en menu med de lækreste salater og med velsmagende kød direkte fra grillen - en menu som vores egen fantastiske kogekone Nina har tilberedt. 

 

Det hele foregår under åben himmel, og der vil blive opsat et fedt udendørs loungeområde, og der vil være pyntet op med lys hængende rundt omkring i træerne. 

 

Vores specielle lastbil med indbygget scene bliver sat op, og herfra vil du kunne opleve Moonjam helt tæt på, imens de giver intim koncert med deres bedste sange.  

Husk passende tøj og fodtøj da koncerten foregår under åben himmel.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pris pr. person for koncert med spisen 499,-

Køb dine billetter her

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pris pr. person for koncert uden spisen 249,-

Køb dine billetter her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, spændende nyheder samt invitationer til vores arrangementer direkte i din indbakke.

* skal udfyldes