Selskaber

Vi gør os umage for, at din fest skal blive en fantastisk oplevelse for dig og dine gæster! Derfor stiller vi alle muligheder åbne for at lave en anderledes, sjov, traditionel, smuk, romantisk, fest i Krusmølles særlige selskabslokaler.

Hvert år holdes der mange selskaber på Krusmølle, og det er alt fra bryllupper, fødselsdage, receptioner til specielle arrangementer.

Typisk foregår arrangementer inde i den gamle kostald med de bevarede bindsler, drikketrug, under hvidkalkede loftshvælvinger, med træ-, sten- og klinkegulve, hvilket skaber en stemning, som du ikke lige finder andre steder. I den gamle kostald har vi plads til selskaber på op til 80 personer.

For at afholde et selskab på Krusmølle skal I være min. voksne 18 gæster.

Loen - vores nyeste selskabslokale

I 2014 byggede vi loen, som er det nyeste selskabslokale vi har. Her er der ligeledes en hyggelig stemning, med vægge lavet af genbrugstræ, højt til loftet, træ- og stengulv. Stemningen af Krusmølle lever her i bedste velgående. Lokalet er lidt mere moderne end kostalden og her er ligeledes plads til 80 personer, og en rigtig god fest. 

Maden

Maden, vi serverer, er afhængig af hvad du har lyst til, og hvilke gæster du har inviteret. Men der til kommer, at vi rigtig gerne vil inspirere dig, og Nina Loff har rigtig mange gode idéer og forlsag til menuen. Vi synes nemlig det er rigtigt spændende, når man sammensætter menuen efter dit tema, årstidernes råvarer og vores producenters bedste produkter. Det gør os nemlig i stand til at skabe de bedste madoplevelser for dig og dine gæster.

Det er ikke kun mad for smagsløgene men også for øjnene.

Prisen starter ved 450 kr. per kuvert, og kan altid tilpasses alt efter behov - hvad enten du vil have mindre eller opgradere.

Brunch

Der er også mulighed for at invitere dine gæster til brunch. På buffeten serverer vi en laks, pølser fra slagter Lampe, bacon, æggestand, Amerikanske pandekager, tre forskellige slags pålæg og mindst fire forskellige slags oste (gerne økologiske og biodynamiske fra Naturmælk), frugt, marmelade, yoghurt, müsli og hvad vi ellers lige syntes er sjovt den dag.

Priserne starter fra 198,- pr. kuvert.

Underholding

Vi går utroligt meget op i, at selskaberne skal være gennemførte. Derfor har du også mulighed for, at bestille underholdning til din fest. Her har du faktisk en del muligheder:

  • Traktor ringridning  på vores gamle Massey Ferguson
  • Støvlekast
  • Sejlads på vores sø
  • Sømblok hvor man kan slå søm i
  • Bartender

Dette er bare et lille udpluk af de sjove ting man kan lave. Oftest laver vi en syv-kamp ud af aktiviterne, men det er helt op til hvad du har lyst til. 

Kontakt

Har du et selskab i fremtiden? Så ring til os eller udfyld formularen nedenfor, og lad os hjælpe hinanden med at gøre det til en uforglemmelig fest.
Det er helt uforpligtende at få en snak med os og se på lokalerne sammen med os. 


Reservering / forespørgsel på selskabslokaler


Indtast dit navn
Indtast dit telefon nummer
Indtast din e-mail
Indtast et ca. tal på antal af gæster
Indtast datoen som du ønsker at reservere
Indtast en besked til os
Invalid Input

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, spændende nyheder samt invitationer til vores arrangementer direkte i din indbakke.

* skal udfyldes