Livsstilbutik

Det er altid sjovere at have noget som de andre ikke har - og det går vi rigtig meget op i.

Vores butik oppe på det 320 m2 store, gamle loft er en inspirerende forretning at besøge. Her har vi et helt særligt udvalg, med unikke varer, som vi oftest er de eneste der sælger i hele Danmark - selvfølgelig blandet med gode kendte interiør brands.

Når Nina og Cathrine tager på indkøbsmesse sammen, har de altid for øje, at varerne selvfølgelig skal være fede, men meget gerne også unikke, hvilket vil sige at de ikke bare forhandles over hele landet. Det er nemlig både sjovere for os, men sandelig også for dig, at kigge på varer som man ikke bare lige finder alle andre steder. 


Her tilbydes et overflødighedshorn af sjove, praktiske, smukke, nostalgiske og nyttige varer - indkøbt med nøje omtanke og sjæl.

De aktuelle varer i butikken afspejler naturligvis årstid og trends, alt smukt stylet og dekoreret, så man finder rigtig mange spændende indretningsideer til eget hjem. Interiør, dekoration og opsætning udtrykker, at vi befinder os på landet, på en moderne gård med landlig idyl og masser af historie.

 

Delikatesseafdelingen

I vores delikatesseafdeling finder du alle de bedste delikatesser, som Sønderjylland har at byde på. Produkterne er nøje udvalgt, og kun de bedste producenter får deres varer på hylderne. Det er nemlig vigtigt for os, at produkterne giver dig som kunde en uovertruffen smagsoplevelse.

Sortimentet er bygget på kvalitet og god smag, og består blandt andet af olier, kaffe & the, æblemost, ost, marmelader, chokolade til special-øl og meget mere.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, spændende nyheder samt invitationer til vores arrangementer direkte i din indbakke.

* skal udfyldes