Livsstilbutik

Vores butik oppe på det 320 m2 store, gamle høloft er en inspirerende forretning at besøge. Her tilbydes et overflødighedshorn af sjove, praktiske, smukke, nostalgiske og nyttige varer - indkøbt med nøje omtanke og sjæl.

De aktuelle varer i butikken afspejler naturligvis årstid og trends, alt smukt stylet og dekoreret, så man finder rigtig mange spændende indretningsideer til eget hjem. Interiør, dekoration og opsætning udtrykker, at vi befinder os på landet, på en moderne gård med landlig idyl og masser af historie.

Mangler du gaveideer? Her finder du en sød lille ting til ungerne, lækre ting til køkkenet, stuen og veninden, lys i alle regnbuens farver og former.

I vores delikatesse butik har vi forskellige olier, oste, øl, marmelader og safte fra danske producenter. Der er lagt så meget hjerteblod og omtanke i disse delikatesser at nydelsen af produkterne er optimal.

Livsstilsbutikken har åbent hver dag fra kl. 09:30-18:00

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud, spændende nyheder samt invitationer til vores arrangementer direkte i din indbakke.

* skal udfyldes